Service

Uiteraard zullen wij uw aanvraag altijd met zorg behandelen en zullen onze ervaren medewerkers u zo goed mogelijk helpen. Wanneer u bijvoorbeeld een heel oud of exclusief onderdeel nodig heeft voor welk merk dan ook, dan helpen wij u altijd op de best mogelijke manier.

Onze ervaring leert ons dat de contacten met onze trouwe leveranciers in Nederland en Europa zeer betrouwbaar zijn en dat we altijd de snelste manier kunnen vinden om aan onze klanten te leveren of te adviseren.

Onze mechanische ervaring opgedaan in onze werkplaatsen en ter plaatse (voertuigen op de weg) kan altijd nuttig zijn om uw monteurs of bedienend personeel te ondersteunen. Indien nodig kunnen we zelfs een hooggekwalificeerde en ervaren monteur sturen om u te helpen bij een reparatie of onderhoud.

Dus als u een voertuig heeft met een storing, pech, storing of wat voor probleem dan ook, dan zijn wij alles wat u nodig heeft.

Logistiek

Wij zijn in staat om alle reserveonderdelen te leveren waar en wanneer deze nodig zijn.
We zijn toegewijd aan het bieden van een snelle en efficiƫnte service. Wij verzenden gebruikte onderdelen naar ieder adres in Nederland en nieuwe onderdelen naar elk adres buiten Nederland. Wij verzorgen de volledige verzending, inclusief verzending per boot of per luchtvracht, indien gewenst.

Daarnaast kunt u ook altijd uw onderdelen ophalen bij een van onze locaties. U kunt hiervoor vooraf een afspraak maken, wij zorgen er dan voor dat uw onderdelen klaar liggen op de door u gewenste locatie op het afgesproken tijdstip.